TRANSPORT ROBE IZVOZ – UVOZ

Podnošenje zahteva za godišnji plan raspodele dozvola za 2019.
октобар 16, 2018

TRANSPORT ROBE IZVOZ – UVOZ

TRANSPORT ROBE , IZVOZ – UVOZ:

 

Januar mesec je polako iza nas. Za  mnoge najduži  i najtiši mesec, naročito što se tiče posla. Kako aktuelne ekonomske prognoze kažu da nas čeka poprilično aktivno proleće po pitanju uvoza i izvoza.U slučaju da ste izvoznik ili uvoznik, da bi ste na vreme obezbedili zalihe robe ali i pravovremenu isporuku za Vaše klijente, naš savet je da obezbedite svoje mesto na našim vozilima na vreme, bilo da je u pitanju kompletan utovar ili zbirni transport robe!

Autocentar doo, vam u ovom periodu nudi akcijske cene za usluge kompletnog i zbirnog kamionskog transporta, u uvozu i izvozu robe, na relacijama Srbija – Turska, Norveška, Švedska, Poljska, Nemačka, Belgija, Holandija, Luksemburg, Italija, Austrija, Španija, Francuska, Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, itd.

Mi smo firma koja se od svog osnivanja bavi isključivo drumskim transportom robe, posedujemo savremeni vozni park,  posedujemo Licencu za obavljanje drumskog transporta robe u međunarodnom saobraćaju kao i sve potrebne dozvole za nesmetano odvijanje transporta.

Za dodatna pitanja u vezi transporta robe, informacija o postupku carinjenja, transporta ili špedicije, izbora rute, tranzita, stanja na graničnim prelazima slobodno pozovite na  telefon +381 63 343 327 , ili nam pošaljite e-mail na: autocentardoo@gmail.com

 

Vaš AUTOCENTAR!